خرید سیرابی و شیردان تهران

سیراب شیردان و خواص آنها برای بدن

سیراب شیردان و خواص آنها برای بدن

سیراب شیردان و خواص آنها برای بدن:

فواید خوردن سیراب شیردان برای بدن:

سیراب شیردان شاید در نگاه اول خیلی مورد استقبال دسته ای از افراد قرار نگیرد. ولی بعد از حداقل یک‌بار امتحان کردن طعم و مزه سیراب شیردان حتما از خوردن آن لذت خواهید برد.

البته به دلیل شکل خاص سیراب شیردان در زمان پخت بعضی افراد احساس می کنند که شاید طعم این غذا خوب نباشد اما پیشنهاد می کنیم برای رساندن ویتامین‌های مهم و مواد معدنی عالی سیراب شیردان

و خواص فوق العاده‌ای که دارد حتما این غذا را در لیست برنامه غذاهای خود قرار دهید.

 

سیراب شیردان کدام بخش از بدن گاو است؟

به آستر (لایه داخلی) معده گاو، سیرابی می گویند که دارای بافت جویدنی است. سیرابی طعم ملایمی دارد که آن را تبدیل به غذایی خوشمزه به صورت جداگانه، یا در سوپ و خوراک کرده است.

سیراب شیردان عضو گوشتی از معده گاو است که سال ها مورد مصرف بسیاری از مردم در اقصی نقاط دنیا بوده است و حتی در ادبیات شکسپیر به آن اشاره شده است.

اگرچه به نظر می رسد سیرابی در مقایسه با غذاهای گوشتی دیگر چندان مرسوم نیست اما ارزش آن را دارد که به رژیم غذایی‌تان افزوده شود.

سیراب شیردان نسبتاً کم کالری است و منبعی از ویتامین‌های لازم برای سلامتی است.

سیراب شیردان یکی از غذاهای قدیمی است که نه تنها در کشور عزیزمان ایران دارای پیشینه‌ای درخشان و طولانی است بلکه در بسیاری از کشورهای جهان نیز مورد توجه علاقه‌مندان به این ماده غذایی است.

سیراب شیردان جزء امعا و احشاء درون شکم علفخواران (نشخوارکنندگان) است. معمولاً سیراب شیردان را پس از ذبح حیوان از بدنش خارج می کنند که دارای آخرین محتویات معده است که دارای بوی نامطبوع و

ناخوشایند است که جهت مصرف با برش دادن و خارج نمودن محتویات و به طور کامل شستشو کردن آن اقدام به پخت این ماده غذایی می‌کنند.

عضلات صاف و لانه زنبوری که در سیرابی و شیردان وجود دارد، از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و از نظر پروتئین و چربی با گوشت گاو و گوسفند بسیار متفاوت است که بر خلاف کله و پاچه باعث افزایش

کلسترول نمی شود، البته کالری آن نسبت به گوشت قرمز کمتر بوده ولی پروتئین آن مشابه گوشت قرمز، مرغ و ماهی است.

 

سیراب شیردان و خواص آنها برای بدن

سیراب شیردان و خواص آنها برای بدن

سیراب شیردان و خواص آنها برای بدن

خواص و فواید سیراب شیردان:

درمان کم‌خونی

مفید در رشد و تقویت کودکان

تقویت و کمک به تولید اسپرم سالم

بهترین برای تقویت معده و روده

کمک در درمان بیماری های عصبی و افسردگی

مفید برای افراد مبتلا به بیماری ام اس MS

درمان زخم معده و اثنی عشر

تقویت و درمان ریزش مو

تقویت سیستم ایمنی بدن

ضد سرطان

فواید سیراب شیردان برای درمان سرطان و ام اس و ریزش مو:

پروتئین موجود در سیراب شیردان از لحاظ کیفیتی بالاتر از سایر محصولات غذایی حیوانی است و آمینواسیدهای ضروری بدن را تامین می‌کند.

بنابراین سیرابی می تواند در رشد کودکان و نوجوانان نقش به‌سزایی داشته و کلسیم مورد نیاز آن ها را تامین کند.

سیراب شیردان گوسفند، سرشار از ویتامین B است؛ و تقریباً در هر 92 گرم حدود 130 کالری وجود دارد. ویتامین های گروه B، بسیاری از واکنش های شیمیایی بدن را تنظیم می کنند که این واکنش ها برای حفظ

سلامتی بدن بسیار ضروری هستند. برخی از این واکنش ها موجب آزاد شدن انرژی در بدن، بهبود بینایی، سلامت پوست، عملکرد بهینه مغز و تولید گلبول های قرمز خون می‌شوند.

ویتامین A برای رشد مو لازم است و به داشتن پوست سالم، دستگاه تنفسی سالم و حفظ بینایی کمک و با عفونت ها مبارزه می کند. جگر و سیراب شیردان سرشار از ویتامین A هستند.

سیراب شیردان دارای پروتئین بسیار بالا و با کیفیتی است که در رشد و ترمیم بافت های از بین رفته نقش مهمی را برعهده دارند.

 

سیراب شیردان و خواص آنها برای بدن

سیراب شیردان و خواص آنها برای بدن

خواص سیرابی و شیردان برای جلوگیری و درمان ریزش مو

عنصر “روی” موجود در سیرابی مهم‌ترین بخش فواید سیرابی و شیردان است .این مسئله نیز سبب بلندی قد و پرپشتی مو شده و مانع ریزش موی سر می‌شود و در واقع 100 گرم سیراب شیردان 11 درصد نیاز

روزانه بدن را به روی تأمین می کند. این مسئله برای تولید اسپرم، افزایش حس چشایی، بویایی و تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت است.

 

فواید سیراب شیردان برای درمان ناباروری و تقویت اسپرم مردان

نکات مهم و مضرات احتمالی سیراب شیردان

معمولاً مصرف سیراب شیردان در هفته 2 مرتبه توصیه می‌شود.

هنگام خرید سیراب شیردان باید به نکاتی توجه داشت :1- نداشتن بوی تعفن 2- فصلی که در آن قرار دارید و قصد خرید سیرابی دارید.

در صورتی که در فصل زمستان و ابتدای بهار اقدام به خرید سیرابی می کنید معمولاً رنگ سیرابی تیره میشود.

سیرابی تابستان و پاییز، سفیدرنگ است، چون دام علوفه تازه خورده و تحرک زیاد داشته ولی سیرابی زمستان و بهار تیره رنگ است، چون دام در طول فصل، علوفه خشک خورده و تحرک بسیار کمی داشته، البته

این مساله به معنای خرابی سیرابی نیست.

بهتر است قبل از پخت سیراب شیردان را کامل شسته و تمام مواد اضافی اطراف آن را دور بریزید و در موقع خرید، بهداشت و سلامت این ماده غذایی را درنظر بگیرید و انواعی را که دارای بسته بندی بهداشتی،

تاریخ مصرف و مجوز بهداشت هستند، برای خرید انتخاب کنید.

معمولا در تهیه این غذا برای ایجاد طعم مطلوب از نمک زیاد استفاده می‌شود. بنابراین مصرف این غذا برای مبتلایان به فشار خون بالا توصیه نمی‌شود.

سیرابی (به انگلیسی: rumen) (نام‌های دیگر: شکنبه، علفدان) نخستین بخش از معده چندبخشی نشخوارکنندگان و در واقع انشعابی از مری (سرخ‌نای) است. و گنجایشی به اندازهٔ یک هفتم وزن بدن دارد.

بخش‌های دیگر معده نشخوارکنندگان عبارت است از نگاری، شیردان و هزارلا.

نگاری کاملاً در امتداد سیرابی قرار دارد اما بافت و رگه‌بندی آن با سیرابی تفاوت دارد. در کاربرد دام‌پزشکی بیشتر از واژه شکمبه استفاده می‌شود ولی در رواج عمومی و به‌ویژه با اشاره به خوراک تهیه شده از جدار

شکمبه، واژه سیرابی رواج بیشتری دارد.

شکمبه (سیراب شیردان) ۹۰ درصد از حجم معده نشخوارکنندگان را تشکیل می‌دهد. این عضو بیشتر طرف چپ حفره شکمی را فرا گرفته‌ است.

ابتدای شکمبه دهانه معده است که لوله مری را به شکمبه متصل می‌کند و از آن پس این مجرا تا نگاری و هزارلا و بالاخره تا شیردان ادامه می‌یابد.

شکمبه یا همان سیراب شیردان به عنوان محل اولیه تخمیر میکربی غذای جویده عمل می‌کند.

شکمبه یا سیراب شیردان در حقیقت یک ظرف تخمیر بزرگی است که اساس تفاوت تغذیهٔ نشخوارکنندگان از غیر نشخوارکنندگان را تشکیل می‌دهد.

سیراب شیردان حاوی میلیاردها باکتری، حدود یک میلیون پروتوزوآ و تعداد کمتری از انواع ریزسازواره‌های دیگر در میلی‌لیتر محتویات می‌باشد.

 

کالبدشناسی سیراب شیردان

سیراب شیردان از نظر آناتومیکی بین دنده ۷ و ۸ و ابتدای لگن کشیده شده‌است. سیراب شیردان دارای دو سطح و دو لبه است. سطوح شامل سطح چپ یا سطح حجاب حاجز گفته می‌شود.

سطح چپ با دیواره شکم وارگانهایی که در سمت چپ قرار دارند و در ارتباط است. سطح راست یا سطح احشایی با روده‌ها، شیردان و هزارلا مجاورت دارد. لبه‌ها، شامل لبهٔ بالایی یا پشتی و لبهٔ پایینی یا شکمی می‌شود.

سطح پشتی با بالای سقف شکم در ارتباط است. لبهٔ پایین با کف شکم در ارتباط است. دو سطح سیراب شیردان به وسیلهٔ دو شیار طولی به دو کیسه تقسیم می‌شود که به آنها کیسهٔ پشتی و کیسهٔ شکمی می‌گویند.

در امتداد این شیار طولی یک شیار عرضی به‌طور ناقص ته کیسه‌های پشتی و شکمی را به دو ته‌کیسه تقسیم می‌کند:

ته‌کیسهٔ پشتی و ته‌کیسهٔ شکمی. (این دو شیار عرضی به نام شیار تاجی معروف است. وقتی‌که شیارها از سطح داخل دیده می‌شود به صورت برآمدگی هستند که به آنها چین می‌گویند.

مخاطات سیراب شیردان مثل پرزهای حوله است وجود این پرزهای فراوان به این دلیل است که سطح جذب وسیع شود.

 

سیراب شیردان و خواص آنها برای بدن

سیراب شیردان و خواص آنها برای بدن

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.